CUINA VEGETARIANA
"De vegades el cos demana, CUINA VEGETARIANA..." Perquè és depurativa, sana i deliciosa! Us demostrarem amb aquest menú que satisfer les necessitats vegetals del nostre cos no està renyit amb la bona gastronomia!
Data: Dijous 12 de febrer
Horari: De 20.15 a 22.30
Preu: 32 Euros
Menú:
PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE VERDURES
CLAFOUTIS DE FORMATGE DE CABRA, TOMÀQUETS I TOFU
MOUSSE DE MELÓ AMB SALSES DE KIWI, GERDS I PINYA
Us recordo també els propers monogràfics:
EL SUSHI
Atenció perquè donat que hem tingut molta demanda i el curs previst pel dia 26 de febrer, torn de nit ja està pràcticament ple, hem decidit fer-ne una altra sessió, que tindrà lloc el dia 24 de febrer, en el mateix horari. Afanyeu-vos, que les places volen!
Dates: Dimarts 24 de febrer, Dijous 26 de febrer
Horaris: Dimarts 24 de febrer: De 20.15 a 22.30h
Dijous 26 de febrer: De 11.15 a 13.30 o de 20.15 a 22.30h
Preu: 32 Euros
Pròximament us enviarem el menú d'aquest monogràfic.
L'ARRÒS
Aquest monogràfic ja és un clàssic de la casa. Farem tres plats d'arròs que us ensenyaran a llepar-vos els dits en 20 minuts de cocció. No apte per a cardíacs!!
Data: Dijous 12 de març
Horaris: De 11.15 a 13.30h ó de 20.15 a 22.30h
Preu: 32 Euros
Per reservar la vostra plaça a qualsevol d'aquests monogràfics, hauríeu de fer el pagament anticipat del curs, bé passant per l'escola en hores de classe, bé fent un ingrès bancari. I no oblideu que si us apunteu a dos monogràfics, ho podeu fer per 60 Euros!!
Quedo a la vostra disposició per qualsevol informació addicional que poguéssiu precisar.
Salutacions cordials,
Mamen Roca
El Taller de Chefs
No hay comentarios:
Publicar un comentario